Test

Kamervragen Vestering en Wassenberg over het illegaal vangen van zwanen

U kunt deze vragen vinden op de website van de Partij voor de Dieren Indiendatum: sep. 2021Antwoorddatum: 11 okt. 2021 1 Kent u het bericht ‘Wéér gedonder...

Voorzitter Stichting Dierenradar Saskia Van Rooy in de Libelle

Libelle en journaliste Nienke Pleysier schonken aandacht aan de jarenlange strijd van dierenarts/jurist Saskia Van Rooy tegen misstanden met dieren! Saskia’s quote en levensmotto prijken op de voorpagina van de Libelle: “In je eentje kun je wél degelijk hét verschil maken!”

Rechter verbiedt afschieten knobbelzwanen in Zuid-Holland

Er mogen deze winter geen knobbelzwanen meer worden geschoten in Zuid-Holland. Dat is het gevolg van een uitspraak van de rechter in een zaak tegen de provinciale ontheffing op het doden van deze zwanen, die was aangespannen door Faunabescherming en Stichting Dierenrader van de Stolwijkse dierenbeschermer Saskia van Rooy.

Rechter verbiedt afschieten van knobbelzwanen in provincie Utrecht

Vanaf 1 december verleende de provincie een ontheffing voor afschot, maar meerdere dierenrechtenorganisaties kwamen daar tegen in het geweer. In afwachting van de procedure mag de provincie nog niet beginnen met het laten afschieten van de zwanen want de ontheffing is voorlopig geschorst.

Afschot knobbelzwanen in provincie Utrecht mag niet starten

De provincie Utrecht mag nog geen knobbelzwanen laten afschieten. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland beslist

“Beschermde” weidevogelgebieden van Zuid-Hollands Landschap “schiet-pretparken” en “urinoirs” voor jagers

Talloze videobeelden van Stichting Dierenradar tonen aan dat “beschermde” weidevogelgebieden van Stichting Zuid-Hollands Landschap in feite “schiet-pretparken” voor jagers zijn, mede mogelijk gemaakt met donaties van dieren- en natuurliefhebbers die daarvan veelal geen weet hebben.

Jagers Krimpenerwaard overtreden Corona regels

Beelden van Dierenradar tonen aan dat jagers ook in de weilanden al wekenlang de Corona regels steeds aan hun laars lappen, daarbij geen afstand houden en/of met meer jagers jagen dan is toegestaan.

Dierenbeschermster Saskia Van Rooy laat zich niet wegjagen door polderterroristen!

klik op de foto om het artikel van het AD in PDF te lezen Het Algemeen Dagblad van 5 september 2020 besteedt aandacht aan de jarenlange polderterreur aan het adres van de zwanen...

Mannen met bivakmutsen gooien dode zwanenbaby over hek bij dierenbeschermer Saskia

Zie de video en lees het artikel op de website van Hart van Nederland