Waarom moest moederzwaan dood gereden worden?

1476

WIE REED MOEDERZWAAN OP 30 JUNI 2020 TUSSEN 16-17 UUR IN DE BERM VAN GOUDERAKSETIENDWEG IN GOUDERAK AAN?

Het leven van knobbelzwanen in de Krimpenerwaard is al jarenlang een hel. Knobbelzwanen worden illegaal geschoten, zwaar mishandeld en dood geslagen. Eieren worden op grote schaal uit nesten van knobbelzwanen illegaal geroofd en/of illegaal geprikt of geschud waarbij de ouderzwanen met stokken worden geslagen en/of met stenen worden bekogeld.

Ook worden vele knobbelzwanen opzettelijk aangereden en gedood, zoals op dinsdagmiddag 30 juni 2020 tussen 16-17 uur op de Gouderaksetiendweg in Gouderak (vlakbij ingang van Volkstuinencomplex “De Groenakker”) opnieuw gebeurde. Wie heeft gezien dat moederzwaan voor de ogen van haar jongen en haar mannetje in de berm werd aangereden?

Geef alsjeblieft je informatie door aan https://dierenradar.nl/contact/

Waarom moest moederzwaan dood? Hoe wreed en meedogenloos kun je zijn om een moederzwaan in de berm voor het oog van haar jongen en haar mannetje te doden? #boerenhoudenvandieren

STOP DE ZWANENMISSTANDEN IN DE KRIMPENERWAARD !