Gelukkig Kerstfeest namens “natuurbeschermingsorganisatie” Zuid Hollands Landschap

1060

GEEN GELUKKIG KERSTFEEST VOOR DIEREN DIE IN ZGN. “NATUURBESCHERMINGSGEBIEDEN” VAN ZHL WORDEN GESCHOTEN C.Q. DOOD GEMARTELD
De reclameslogan van “natuurbeschermingsorganisatie” Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) “Wij beschermen de natuur” dient dringend vervangen worden door “Wij verzorgen uw (kerst)maaltijd!” Zogenaamde “natuurbeschermingsgebieden” van het ZHL zijn een “schietpretpark voor jagers” uit heel Nederland, waar talloze dieren iedere week weer (ook vandaag weer) door hordes jagers worden geschoten c.q. dood gemarteld, mede mogelijk gemaakt met uw donaties aan het ZHL.

Saskia Van Rooy, dierenarts en Voorzitter van Stichting Dierenradar, filmt al jarenlang jachtmisstanden en andere misstanden met dieren (zoals het illegaal weg roven en/of illegaal bewerken van zwaneneieren) op zgn. “natuurbeschermingsgebieden” van het ZHL waarop geen (deugdelijke) controle door de Boa’s van het ZHL, Boa’s van de Provincie Zuid-Holland en de Politie Krimpenerwaard is. Dierenradar heeft hiervan vele schokkende videobeelden gemaakt, die zij het komende jaar zal gaan publiceren.

Het Stichting Het Zuid-Hollands Landschap beweegt met misleidende reclames dieren- en natuurliefhebbers tot donaties: “Het Zuid-Hollands Landschap beschermt natuur dichtbij. Goed beschermd kan dat mooie stuk weiland blijven voor alle dieren die er thuis zijn…” De ware feiten zijn dat alle dieren die er thuis zijn niet worden beschermd, maar in koelen bloede door jagers worden kapot geschoten c.q. dood gemarteld.

Als jij – net zoals Dierenradar – vindt dat in zgn. “natuurbeschermingsgebieden” van het ZHL geen jacht en schadebestrijding door jagers zou moeten en mogen plaats vinden, doe dan mee aan onze e-mailactie en stuur via onze site een bericht aan het Zuid-Hollands Landschap

Stichting Dierenradar spoort jachtmisstanden op en procedeert tegen afschot-ontheffingen. Help de dieren en doe alsjeblieft een donatie aan Dierenradar