E-mail actie Zuid-Hollands Landschap

Help de dieren!
Stuur een e-mail naar het Zuid-Hollands Landschap om daar de jacht en schadebestrijding te stoppen.
#bandejachtopZHL

Jagers met dode haas

Voor meer infomatie zie de video van Dierenradar

Ja, ik doe mee met de actie

[contact-form-7 id=”1224″ title=”Emailactie-ZHL”]

Aan de directeur en het bestuur van Stichting Zuid-Hollands Landschap,

Mijn naam is (uw naam).
[Ik ben beschermer/donateur van het Zuid-Hollands Landschap (optioneel)].

Op uw website maakt u met een video de navolgende reclame om donateurs te werven: “Het Zuid-Hollands Landschap beschermt natuur dichtbij. Goed beschermd kan dat mooie stuk bos of weiland groen blijven voor alle dieren die er thuis zijn…” 

Op videobeelden van Stichting Dierenradar is echter te zien dat dieren die in zogenaamde beschermde natuurgebieden van de Stichting Zuid-Hollands Landschap thuis zijn, door jagers aan flarden worden geschoten. Ik ben geschokt door deze videobeelden.

Ik ben van mening dat er in zogeheten “natuurbeschermingsgebieden” van de Stichting Zuid-Hollands Landschap geen jacht en schadebestrijding door jagers zou moeten en mogen plaats vinden en ik vraag u dan ook dringend om aan deze praktijken op uw gronden onmiddellijk een einde te maken.

 Met vriendelijke groet,
(uw naam, uw e-mailadres)

 

De ingevulde gegevens, uw naam, e-mailadres en eventuele lidmaatschap worden alleen gebruikt om uw mail te verzenden naar Het Zuid-Hollands Landschap.
Dierenradar heeft geen inzage in deze gegevens, slaat deze gegevens nergens op en gebruikt ze ook op geen geen enkele andere manier.